Ontmoet 12 tot 20 singles tijdens een gezellig avondje uit

Speedfriending: Vriendschap op het Eerste Gezicht

In een wereld waar het soms moeilijk is om nieuwe mensen te ontmoeten, biedt FlitsDate een innovatieve oplossing die alle ongemakkelijke sociale barrières volledig doet verdwijnen.

Maak kennis met speedfriending, de vriendelijke en leuke tweelingzus van speeddating. Hier is het doel niet om de liefde te vinden, maar om elkaar in de 'friendzone' te plaatsen door middel van boeiende en goede gesprekken.

Wat is Speedfriending?

Tijdens ons speedfriending-evenement heb je één duidelijk doel voor ogen: nieuwe gezichten leren kennen door samen over verrassende en intrigerende onderwerpen te praten. Na een reeks één-op-één gesprekken heb jij de keuze om te beslissen met wie je nog eens een kop koffie zou willen drinken, samen wil gaan sporten of wat je ook leuk vindt te doen.

Hoe ziet zo'n avond eruit?

We streven ernaar om ten minste 30 enthousiaste deelnemers samen te brengen. Mannen zullen voornamelijk het plezier van 1-op-1 gesprekken met andere mannen ervaren, terwijl vrouwen op dezelfde manier met vrouwen worden gekoppeld. Elk gesprek duurt tussen de 3 en 7 minuten. Na afloop van elk gesprek heb je de mogelijkheid om op je matchkaart aan te geven met wie je graag een vervolggesprek zou willen voeren.

Jouw volgende vriendschap begint hier.

Durf de sprong te wagen. Meld je nu aan en verrijk je leven met nieuwe connecties!

Amsterdam Boulevard Fourteen
za 22 jun
20:00 uur
Speedfriending 30-45 jaar, hoger opgeleiden  Bijna voldoende mannen

Laatste plaatsen!
Inschrijven
Utrecht De Kwekerij
za 6 jul
20:00 uur
Speedfriending 30-45 jaar, hoger opgeleiden  Nog plaats

Bijna voldoende vrouwen
Inschrijven