Ontmoet 12 tot 20 singles tijdens een gezellig avondje uit

Hoe werkt speeddaten?

FlitsDate organiseert al 21 jaar Speeddate events. Onder andere in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven. En zie hier het Speeddating overzicht per provincie.

Dus wie beter kan de vraag beantwoorden hoe Speeddaten werkt? We doen uiteraard ons best.

Het principe van speeddaten

Op een speeddate avond ontmoet je een groot aantal singles afzonderlijk. Per gesprek kun je in 3 minuten een indruk van elkaar krijgen. Uit ervaring blijkt dat dit meestal voldoende tijd is om elkaar een beetje te leren kennen, zònder het risico op een ongemakkelijke stilte. Dat geeft onze single mannen en vrouwen de maximale kans op een fantastische avond!

Als je je gesprekspartner nog eens wilt zien vul je op je matchkaart een ‘ja’ in. Wil je dit niet, dan vul je uiteraard ‘nee’ in. Aangezien je gesprekspartners niet kunnen zien wat jij invult, is de sfeer tijdens het speeddaten ontspannen, vrijblijvend en erg plezierig.

Na afloop lever je je ingevulde kaart in en gaan we kijken welke matches er zijn gevormd; wederzijdse ja’s worden gekoppeld. Als dat zo is krijg je hierover binnen 24 uur bericht. Je ontvangt dan elkaars gegevens (voornaam en e-mailadres), waarna je zelf een afspraak kunt maken.

Het FlitsDate-programma (verloop van de avond)

De speeddate events worden meestal in de avond gehouden (vanaf 20.00 uur). Kijk voor de zekerheid de tijd van aanvang na in de Speeddate-agenda.

Bij binnenkomst word je hartelijk door ons ontvangen en krijg je een drankje aangeboden. Ook ontvang je van ons een persoonlijke matchkaart met hierop je voornaam en tafelnummer. Na een korte uitleg over ‘hoe werkt speeddaten’, kan het event beginnen. Na ieder gesprekje schuiven de heren een tafeltje op, de dames blijven zitten. Iedere 7 à 8 rondes is er een pauze van 15 minuten.

Over het algemeen is het speeddaten afgelopen rond 22.30 uur. Toch hoeft de avond niet afgelopen te zijn. Wij bieden ruim gelegenheid om na te praten. Op de meeste locaties kun je bovendien nog drinken, dansen, loungen of wat je maar wilt.

De Speeddate matchkaart

We geven iedere speeddater een matchkaart zodat hij/zij discreet zijn interesse in andere daters aan ons kan doorgeven. Tevens biedt de kaart ondersteuning bij het onthouden van de namen. Je ontmoet immers een groot aantal singles op een avond!

Daarom is de matchkaart opgedeeld in een linker- en rechterstrook:

  • Op de linkerstrook kruis je aan wie je nog eens wilt zien en wie niet. Deze strook lever je aan het einde van de avond in.
  • De rechterstrook mag je houden: hierop kun je aantekeningen maken, zodat je achteraf makkelijker kunt terughalen wie bij welke naam hoort.

Een heerlijk avondje uit!

FlitsDate Speeddating is de ideale manier om snel leuke contacten op te doen. En zoals al eerder aangegeven, drie minuten lijkt kort, maar de ervaring leert dat dit precies goed is.

Immers, je weet vaak al heel snel of iemand bij je past of niet. Zo niet, dan is drie minuten lang genoeg. Klikt het wel, dan vliegt de tijd en weet je dat het goed zit.

De avond is geheel verzorgd, inclusief begeleiding van een professionele speeddate-host, een welkomstdrankje, hapjes en een sfeervolle ambiance. Door de gezellige en ontspannen sfeer wordt FlitsDate als een zeer prettige manier van daten ervaren. 

FlitsDate biedt Matchgarantie!

Heb je onverhoopt geen enkele “ja” ingevuld op je matchkaart? Wij weten vrijwel zeker dat je de volgende keer Speeddaten alsnog daters ontmoet waar je interesse naar uitgaat. Daarom bieden we Matchgarantie: je volgende deelname aan een speeddate-event is gratis!

Nu de werking van speeddaten helder is, nodigen we je van harte uit om te komen speeddaten. Schrijf je hier in, we wensen je alvast een leuke avond toe.