Ontmoet 12 tot 20 singles tijdens een gezellig avondje uit

Speeddaten Zwolle

Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, biedt een gevarieerd nachtleven vol levendige bars, hippe clubs en authentieke Hollandse kroegen. Een stad waar je zeker de kans krijgt om tijdens het speeddaten in Zwolle interessante singles te ontmoeten.

Altijd iets interessants te ontdekken met je nieuwe date

Zwolle, met ongeveer 130.000 inwoners, is rijk aan cultureel erfgoed en telt vele rijksmonumenten. Onder hen bevinden zich het middeleeuwse Stedelijk Museum, de iconische Sassenpoort en de indrukwekkende Onze Lieve Vrouwetoren.

De stad heeft een historisch hart met een verleden van handel en scheepvaart. Het jaarlijkse Overijssels Filmfestival is een hoogtepunt in de culturele kalender van de stad. En wie heeft nog niet gehoord van Hedon, het levendige poppodium dat sinds de jaren '70 het muzikale kloppende hart van de stad vormt?

In Zwolle is er altijd iets nieuws en opwindends om te ontdekken. Na een avondje speeddaten zal er dan ook genoeg te doen zijn voor een onvergetelijke tweede date met je nieuwe match.

Kom speeddaten in Zwolle

Elke maand schrijven tal van singles zich in om te speeddaten bij FlitsDate. Hoewel de meeste deelnemers uit Zwolle zelf komen, trekken we ook veel mensen aan uit naburige steden en dorpen (zoals Deventer, Hattem, Dalfsen, enz.)

We zouden het geweldig vinden om ook jou te mogen begroeten bij een van onze speeddate evenementen. We garanderen je een avond vol plezier en wellicht de start van iets heel speciaals.

Speeddate Matchgarantie

Uniek in Nederland (wat is matchgarantie?)

Annulerings- en omboekings voorwaarden

Geld retour bij annulering (voorwaarden)

Kosten & speeddate korting

€ 29.98 (+ korting op volgende speeddates tot 50%)

Speeddating Matchmail

Binnen 24 uur

Speeddating extra's

Gratis welkomstdrankje + diverse hapjes

Speeddate locatie in Zwolle bij

Bistro de Stadshoeve (Arendshorstlaan 23)

Mogen wij je binnenkort verwelkomen om te speeddaten? Kies hieronder je evenement en schrijf je in voor een heerlijk avondje uit.

Eerstkomende Speeddate evenementen in Zwolle
do 23 mei 20:00 uur Speeddaten v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden  Vol! (op wachtlijst)
Laatste plaatsen!
do 6 jun 20:00 uur Speeddaten eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden  Vol! (op wachtlijst)
Laatste plaatsen!
Speeddaten in Amersfoort, Enschede, Assen of compleet overzicht 22 steden