Ontmoet 12 tot 20 singles tijdens een gezellig avondje uit

Speeddaten Nijmegen - Sfeerhuys De Looimolen

Ooit wel eens van de unieke oude molenaarswoning Sfeerhuys de Looimolen gehoord? Het is een prachtige locatie voor het speeddaten in Nijmegen. Het mooie uitzicht op de Witte Molen en de gezellige sfeer dragen bij tot een leuk avondje uit.

Uiteraard hebben we deze Nijmeegse speeddate locatie ook uitgekozen vanwege de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Hieronder geven we aan waar het Sfeerhuys de Looimolen zich bevindt, inclusief routebeschrijving.

Het adres van Sfeerhuys De Looijmolen

Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:

Lijn 2 en lijn 99 van de stadsbusdienst in Nijmegen rijdt vrijwel langs t Sfeerhuys. Je stapt uit bij halte Rozenstraat.

Ook is het mogelijk om in ongeveer 15 minuten vanaf het Centraal Station Nijmegen te lopen naar Sfeerhuys de Looimolen. Verlaat het Station dan aan de achterzijde (daar staan alle fietsen gestalt). Je loopt onder het spoor door via de Tunnelweg.

Bij de kruising ga je links, de Koninginnelaan in. Deze weg vervolgt zich in de Floraweg. Linksboven kun je de Witte Molen al zien. Loop de Looimolenweg in, je bent gearriveerd!

Bereikbaarheid met de auto:

Voor het gemak, zie rechts het landkaartje en plan vervolgens de route.

Parkeren:

t Sfeerhuys heeft 2 eigen parkeerterreinen zeer dichtbij. Rondom de molen mag je parkeren in de vakken. Parkeer echter niet daarbuiten want dan riskeer je een parkeerbon.

Het tweede parkeerterrein ligt aan de Graafseweg 232, voor de grote villa. Als je de oprijlaan oprijdt, kun je alln rechts op het gras en op het grind parkeren, dus niet bij de villa zelf.

Keer terug naar de pagina over speeddaten Nijmegen, zie hier de speeddaten agenda of bekijk de andere speeddate locaties in Nederland.


   Eerstkomende evenementen in Nijmegen bekijk de complete agenda    
di 4 apr 20:00 uur Speeddaten 50-65 jaar, hoger opgeleiden  Bijna voldoende mannen
Vol! (op wachtlijst)
wo 5 apr 20:00 uur Speeddaten 20-35 jaar, hoger opgeleiden  Vol! (op wachtlijst)
Nog plaats
wo 12 apr 20:00 uur Speeddaten 40ers & 50ers, hoger opgeleiden  Nog plaats
Bijna voldoende vrouwen
ma 17 apr 20:00 uur Speeddaten 30-45 jaar, hoger opgeleiden  Vol! (op wachtlijst)
Bijna voldoende vrouwen
di 9 mei 20:00 uur Speeddaten 60-75 jaar, hoger opgeleiden  Bijna voldoende mannen
Vol! (op wachtlijst)